La Massana

Hotel d'insectes al parc del Comapedrosa pel Dia de la Biodiversitat

Els joves de l'Aula Taller han construït la estructura que es podrà visitar

Els alumnes i educadors de l'Aula Taller amb l'hotel que han entregat a la MassanaComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana instal·larà al parc del Comapedrosa un hotel d'insectes per celebrar demà el Dia de la Biodiversitat. L'estructura ha estat construïda pels joves de l'Aula Taller del ministeri d'Educació per encàrrec del departament de Medi Ambient de la Massana, segons ha informat el comú.L'hotel quedarà instal·lada en els pròxims dies i se senyalitzarà perquè els visitants del parc el puguin veure.

Els alumnes han hagut de fer una recerca sobre els materials que havien de fer servir en funció dels insectes que acollirà l'hotel, han fet l'estudi de l'obra i l'han executada. L'estructura és obra delRuben, l'Adam, l'Adrià, l'Iker i el Marc i dels educadors Ramon Grífol i Lara Torrentvi s'ha entregat avui al conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat de la Massana, Sergi Gueimonde, i a la directora del departament, Eva López.

El conseller ha destacat la feina dels joves perquè "l'hotel d’insectes serà una bona eina per estudiar la biodiversitat. L'instal·larem a algun dels recorreguts interpretatius del Comapedrosa, ja que es tracta d'una bona eina educativa i, a més, serà un bon observatori per analitzar l’evolució dels insectes del parc". L'obra està feta de fusta i a dins s'han repartit materials compinyes per als crisòpids, canyes i troncs per les abelles i vespes, escorces per les marietes i totxos pels escarabats i insectes que busquen més la calor.

tracking