Els escolars de Canillo volen més parcs a la parròquia

Els infants demanen al comú un aparcament de bicicletes a prop dels centres educatius

El cònsol major de Canillo, Francesc Camp, ha presidit el Consell d'Infants avuiComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una representanció de vuit escolars dels dos centres de Canillo han participat avui en el Consell d'Infants que s'ha celebrat de manera telemàtica per les restriccions sanitàries. Els nens han presentat diverses propostes per millorar la parròquia com la construcció de més parcs infantils i la millora d'instal·lacions esportives com la de l'skate park, segons ha informat el comú.

Els infants han presentat als cònsols Francesc Camp i Marc Casal iniciatives com la construcció d'un aparcament de bicicletes a prop dels centres educatius,fomentar el desplaçament amb vehicles que no contaminin, la creació d'un grup de voluntarisper netejar la muntanya i fer un Clean-up-day per trimestre com ja es fa ara un cop l'any. Els escolars han plantejat també fer una plantada d’arbres i de plantes aromàtiques en el passeig d’AINA i l'apadrinament del camí de Prats a

Meritxell per donar a conèixer la història i la fauna amb la col·laboració del comú.

Els cònsols "s'han compromès a executar el màxim de les demandes i estarà en contacte amb les escoles per fer-ne el seguiment pertinent", segons destaca el comú.

tracking