Consell d'Infants

Brigada de neteja per recollir burilles a Ordino

Una trentena d'alumnes de l'escola francesa d'Ordino han omplert múltiples ampolles de plàstic

Els alumnes de l'escola francesa d'Ordino amb les burilles recollidesComú d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una trentena d'alumnes de CM2 de l'escola francesa d'Ordino han organitzat aquest matí una brigada de neteja per complir amb l'última acció pendent i aprovada pels escolars al Consell d'Infants. Els infants han omplert diferents ampolles de plàstic amb burilles recollides en quatre zones diferents pels voltants i dins el nucli urbà del poble (Covanella i escoles, carrers dels Buners, CEP i nucli antic). La pluja va ajornar dues vegades la trobada, però finalment s'ha pogut dur a terme avui en coordinació amb el departament de serveis públics de la parròquia.

Aquesta acció arriba després que els alumnes més petits de l'escola francesa poguessin satisfer la seva curiositat quant a la declaració de la vall d'Ordino com a Reserva de la biosfera. El responsable de Medi Ambient de la parròquia es va desplaçar a l'aula per explicar i transmetre als alumnes el que suposa aquest reconeixement mundial.

Per la seva banda, l'escola andorrana d'Ordino ha realitzat una altra acció solidària. Els alumnes han recollit roba i calçat de diferents classes de primària per portar-les a la Casa Pairal. El rober solidari ha funcionat durant tot l'abril i maig, i la roba s'ha lliurat a la Creu Roja perquè la puguin fer servir altres persones.

tracking