Andoflora torna amb 25 estands i una trentena d'activitats

En l'acte inaugural s'ha presentat el conjunt escultòric de Toni Cruz que quedarà instal·lat definitivament a la font de la plaça de les Fontetes

Les cònsols han donat el tret de sortida a l'acte inauguralEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La inauguració d'un conjunt escultòric de l'artista ordinenc ToniCruzi un espectacle de dansa amb tocs de teatre gestual a càrrec de la companyia Líquid Dansa han donat avui al migdia el tret de sortidadela 27a edició de l'Andoflora, la fira de la planta i de la flor de la Massana. L'esdeveniment, que es recupera després d'un any d'aturada per la pandèmia, reuneix 25 expositors, dos més que en l'edició del 2019.

Com cada any, l'epicentre de la festa és la plaça de les Fontetes de la Massana. Una de les novetats d'enguany, però, és que també s'aprofita l'espai de gespa de la plaça, amb la qual cosa el comú garanteix que hi hagi més distància entre els estands. La fira s'allargarà fins diumenge al vespre. A més de passejar per la plaça i comprar a les parades, l'organització ha dissenyat un programa per als visitants que inclou espectacles de teatre, tallers, concursos i activitats per a tots els públics, entre d'altres.

tracking