Naturlandia traslladarà 40 animals a una reserva catalana

El parc portarà diferents tipus d'hervíbors a Wild Forest, un espai a Montserrat on els exemplars viuran en semillibertat

Muflons de Naturlandia que seran portats a Wild ForestNaturlandia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturlandia comença els propers dies el trasllat dels primers animals del parc amb la sortida de 40 hervíbors de les instal·lacions lauredianes fins a la reserva de Wild Forest, a la zona de Montserrat, segons ha informat en un comunicat. El trasllat està pendent d'uns tràmits burocràtics i es concretarà en els pròxims dies. L'ecoparc anuncia que es portaran 12 muflons, 6 isards, 5 cérvols japonesos i 4 ibèrics i 8 daines a aquest espai especialitzat en "aquest tipus d'acollides" on viuran en un terreny de 33 hectàrees "en semillibertat, deshumanitzats". El lloc de destinació dels animals del parc de la Rabassa és un centre de recuperació i santuari d'animals salvatges, constituït com a fundació, on acullen animals que no poden tornar al seu hàbitat natural i que funciona des del 2016, especifica Naturlandia. I precisa que Wild Forest no està obert al públic i només fa activitats amb gent que apadrina o fa donacions. Per acollir els hervíbors del parc lauredià ha iniciat una campanya de crowdfounding per aconseguir finançament col·lectiu per les despeses que representa l'arribada d'aquests animals.

Els responsables de Naturlandia remarquen que el parc farà un "seguiment acurat" del trasllat dels animals i de la posterior reintroducció al seu hàbitat.

tracking