L'arc de leds de la rotonda de la Margineda estarà llest a l'estiu

Les obres de l’avinguda d’Enclar ja han iniciat la fase final de construcció

L'arc de leds de la rotonda de la Margineda estarà llest a l'estiuCOMÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella tindrà enllestit el portal d’entrada a la capital, que s’ubicarà a la rotonda de la Margineda, al juny. Es tracta d’un arc de trenta metres que també incorporarà una pantalla led de 50 metres quadrats que permetrà la projecció d’imatges i vídeos. Per aquest motiu, la corporació va publicar ahir al BOPA un edicte per convocar un concurs nacional per adjudicar les obres de construcció de la infraestructura.

Etiquetes:

D’altra banda, el comú va informar que les obres d’urbanització del tram sud de l’avinguda d’Enclar avancen a bon ritme i ja han iniciat la fase final. Així, la remodelada avinguda oferirà una àmplia zona de passeig, amb una voravia de nou metres, i incorporarà un espai de jocs per als infants i una altra zona amb diferents aparells per poder practicar exercici físic a l’aire lliure.

El projecte potencia l’entrada a la parròquia a través de l’avinguda d’Enclar amb l’objectiu de fomentar un major flux de vehicles que accedeixin al centre de la capital a través de Santa Coloma i la part alta de l’avinguda Meritxell.

tracking