Àngel Grau es converteix en el nou secretari general de la capital

Joan Obiols repetirà com a interventor comunal

Àngel Grau nomenat nou secretari generalFlickr ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell de comú d'Andorra la Vella ha aprovat la creació dels òrgans de funcionament i ha anometat Àngel Grau com a nou secretari general mentre que Joan Obiols repetirà, per segon mandat consecutiu, com a interventor comunal.

La junta de Govern de la capital estarà formada per nou membres de la majoria comunal. La cònsol major, Conxita Marsol, serà la consellera delegada de Planificació Urbanística i Circulació. El cònsol menor, David Astrié, estarà al capdavant de les conselleries de Finances i de Serveis Públics. Miquel Canturri s'ocuparà de les àrees de Cultura i Promoció Turística. Gerard Estrella s'encarregarà de Sostenibilitat i Innovació. La conselleria de Social l'assumirà Meritxell Pujol. Esports i Joventut estarà liderada per Alain Cabanes. Meritxell López serà la consellera de Desenvolupament Estratègic i comercial així com de Projectes Participatius. Letícia Teixeira es responsabilitzarà de Tràmits, Tributs i Deutors i Recursos Humans. Per últim, Gerard Menardia serà el conseller d'Aparcaments i Patrimoni Natural.

Totes les conselleries comptaran amb la seva comissió de seguiment on "participaran dos membres més de la majoria i un de la minoria comunal", segons ha informat el comú.

tracking