Noves càmeres de comptatge dels usuaris en un tram de la xarxa verda

S’instal·laran equipaments a l’itinerari del camí ordinenc comprès entre l’església de Santa Bàrbara i la Cortinada

Noves càmeres de comptatge dels usuaris en un tram de la xarxa verdaSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’itinerari de la xarxa de camins verds d’Andorra (XIVA) que passa per Ordino inclourà noves càmeres de comptatge dels visitants. Així queda reflectit al projecte de la fase 1 del subministrament i instal·lació d’equipaments del Pla sectorial d’Infraestructures Verdes (PSIVA) al seu pas per la parròquia ordinenca, tot i que aquest sistema no estava previst inicialment. Les càmeres de comptatge permeten polir el control de la freqüentació dels usuaris de l’itinerari i es podrien elaborar estadístiques molt més precises per a la millora d’aquesta mena d’espais. S’han definit quatre zones amb accessibilitat a una xarxa elèctrica per tal d’obtenir informació de la possible afluència d’usuaris de la xarxa en aquest tram. A més del sistema de càmeres de comptatge de visitants, el projecte també preveu altres instal·lacions que compleixen amb els requeriments d’imatge i funcionalitat com ara bancs, papereres compartimentades per segregar les fraccions de paper i cartró, vidre, envasos i rebuig, tòtems i panells informatius o de regulació pels usuaris, tant verticals com horitzontals, a més d’un joc d’aigua infantil.

Etiquetes:

Segons el projecte, aquest nou sistema de comptatge d’usuaris de l’itinerari, a més de la resta d’equipaments, s’instal·larà en dos dels trams que conformen el camí que es troba entre l’església de Santa Bàrbara i la Cortinada, dos espais d’una longitud conjunta inferior als 2.500 metres. La separació entre els dos trams correspon a la zona central, un espai provisional on no s’instal·laran equipaments de moment, tot i que actualment és transitable, i que correspon al camí de la Uïna d’Ordino.

Tal com assenyala el projecte, l'execució dels treballs en principi no afectarà cap canalització de servei, ni telefònica, ni d’aigües, excepte de la xarxa elèctrica. Solament en la implantació del sistema de comptatge de persones serà necessari la connexió amb la xarxa elèctrica de la zona.

També es preveu que les obres puguin afectar temporalment el pas de vianants pels dos trams esmentats, des de l’església de Santa Bàrbara fins a la connexió amb el camí de la Uïna, i des del final d’aquest camí fins al Vilar de la Cortinada. En tot cas es donarà prioritat que sigui de manera puntual i durant el temps imprescindible.

tracking