Política

Mandicó augura un “bon futur” amb la candidatura de l'exministre Camp

El cònsol major destaca la vàlua de l’exmembre del Govern i assegura que dona continuïtat al projecte polític

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, assegura que la candidatura de Demòcrates (DA) a les properes eleccions comunals, que estarà encapçalada per l’exministre de Turisme Francesc Camp, els assegura tranquil·litat i “una clara mirada cap al futur”.

Mandicó va explicar en l’acte d’inauguració del nou espai per a la gent gran Com a casa, situat al Centre Perecaus, que s’ha donat total llibertat a l’hora de formar la llista presentada i que Camp ha estat l’encarregat de definir la seva candidatura. “No tenim cap dubte que farà la millor llista amb les persones que podran treballar conjuntament amb ell en els propers quatre anys i això vol dir que també s’ha de tenir una afinitat amb ell.” A més, també va voler afegir que Camp, amb els seus anys d’experiència, “és un orgull que hagi volgut encapçalar la llista i això significa que el projecte tindrà continuïtat. La seva vàlua demostrada al llarg d’aquests anys ens deixa tranquils”.

Pel que fa a la possibilitat que es creï una llista alternativa, Mandicó va dir que si ha d’haver “un xoc democràtic” no el podran evitar i si finalment hi ha una altra candidatura “serà benvinguda”. De totes maneres, el cònsol va al·legar que tenen molt clar com serà el seu projecte, “què volem fer i cap a on volem anar. Camp ha entès molt bé la filosofia i això ens augura un bon futur”.

La gent gran de Canillo assisteix a la inauguració del centre social Com a casa

tracking