Els socis del servei de bar del Parc Central volen mantenir el lloguer

El contracte s’acaba a final del mes d’octubre tot i que esperen mantenir-lo fins a la temporada vinent

Els socis del servei de bar del Parc Central volen mantenir el lloguerMartí Pons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els responsables del servei de bar de la foodtruck situada al Parc Central d’Andorra la Vella demanen al comú la continuïtat del lloguer de l’espai almenys fins a l’estiu que ve. El contracte està previst que s’acabi a final d’octubre i es desconeix qui podria tornar a posar en funcionament el servei les properes temporades.

Etiquetes:

Després que la corporació fes pública el mes de febrer passat la reobertura del servei de bar-restaurant del Parc Central amb el mateix sistema que l’any 2018, una foodtruck que oferís begudes i creps, els socis del restaurant Borda Estevet, com també de la discoteca La Bodegueta Andorra, van decidir apostar-hi fent-se càr­rec del servei.

Ara, després de la temporada d’estiu, tenint en compte que el contracte amb el comú és vigent des del mes de juny fins a final d’octubre, els responsables demanen que se’ls permeti mantenir el lloguer de l’espai per tal de poder tenir una continuïtat de cara a properes temporades. “Som conscients que el contracte finalitza aviat, el que passa és que ens plantegem tenir el servei en funcionament de cara a l’estiu que ve i inclús durant els mesos d’hivern”, assegura un dels socis.

Però la qüestió va més enllà, expliquen. “Si fem un balanç econòmic del que suposa mantenir el lloguer o bé desmuntar totes les nostres pertinences, preferim que el comú ens deixi ser-hi.” I és que, segons expliquen, el lloguer de l’espai té un valor inferior al muntatge i desmuntatge de l’espai, “ja que aquest procés cada vegada pot suposar un cost que oscil·la entre els 3.000 i 4.000 euros”. Tot i que diuen que la temporada no ha estat excessivament bona, ja que “la gent quan fa molta calor o quan plou desapareix, volem tenir continuïtat perquè creiem que després d’una primera temporada, la propera podem canviar o oferir novetats per atraure els usuaris. Per tant, no té sentit que haguem de fer el pas de deixar-lo”.

De totes maneres, la seva continuïtat tindrà lloc en funció dels resultats que hi pugui haver a les eleccions comunals que es duran a terme el mes de desembre vinent, és a dir, “si hi ha una continuïtat del comú actual creiem que hi ha la possibilitat que puguem seguir tenint el lloguer, ara bé, si hi ha un canvi podria ser que ens diguessin que hem de deixar l’espai”.

Una altra de les possibilitats que els socis es plantegen és la continuïtat del lloguer amb la persiana abaixada, “tot i que evidentment si durant la temporada d’hivern podem oferir el servei també ens agradaria”.

Millores del servei

Després que el comú dugués a terme les obres d’embelliment del llac i de les teulades dels lavabos amb un cost de 100.000 euros l’any 2018, es desconeix quan la corporació iniciarà la remodelació de l’espai on hi ha situada la foodtruck, un fet que els socis diuen que és un factor important a tenir en compte de cara a properes temporades, ja que “depenent de les condicions meteorològiques que hi hagi els clients no tenen la possibilitat de poder posar-se sota cobert, per tant, hi ha una disminució”.

tracking