El comú forma quatre treballadors per assessorar els comerços

L’objectiu és ajudar els establiments a guanyar en qualitat. Es convocarà un concurs per ordenar la càrrega i descàrrega de mercaderies al Pas

El comú forma quatre treballadors per assessorar els comerçosFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pla de dinamització econòmica d’Encamp i el Pas de la Casa ja rutlla. El cònsol de la parròquia, Jordi Torres, explica que quatre treballadors del comú ja han rebut formació específica impartida per la Cambra de Comerç i que seran els encarregats d’assessorar els comerços en qüestions com la imatge o l’atenció al client perquè siguin més atractius de cara al comprador. Va afegir que també s’ha aprovat la reglamentació de terrasses, perquè tinguin una imatge “més harmoniosa” tant al nucli d’Encamp com el del Pas. La propera acció afectarà el poble fronterer i és que es licitarà un concurs per encomanar un estudi que fixi com ha de ser l’operativa de càrrega i descàrrega de mercaderies al nucli. “Entenem que de vegades tenir camions descarregant mercaderies a les dotze del migdia no és la millor imatge per a una ciutat que vol guanyar en qualitat i, per tant, encomanem l’estudi per veure quina seria la millor opció per donar més bona imatge i que hi hagués una millor organització a l’hora de distribuir les mercaderies”, va comentar.

Etiquetes:

El cònsol va defensar les inversions que s’han fet a tots dos nuclis. Respecte a Encamp, i més enllà de la remodelació de les dues avingudes centrals que s’està executant, va recordar la del passeig de Mojàcar. “Són iniciatives per intentar fer un poble més atractiu i que puguem atreure el turista cap aquí, però evidentment això també implica que el sector privat hi cregui i hi aposti de manera decidida”. En el mateix sentit es va expressar respecte al Pas de la Casa, que compta amb un fort potencial turístic però que ha de treballar per tenir un sector comercial més atractiu i diversificat. D’altra banda, la parròquia ha fet una aposta decidida per esdevenir escenari d’estades esportives i atreure turisme esportiu i per això el següent pas ha estat plantejar-se “tenir un segell de qualitat que ens garantís aquesta aposta i al final vam trobar el certificat de l’ACES”, la Federació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport perquè Encamp esdevingui ciutat europea de l’esport de menys de 25.000 habitants. “Crec que d’aquí a poc temps sabrem el resultat”, va assenyalar el cònsol, que va afegir que “si ens ho adjudiquen de cara a l’any que ve aquest segell el tindrem també per poder promocionar la nostra parròquia com a destinació esportiva”. Encamp també està lligada amb el nou FC Andorra, que juga a Prada de Moles des que és propietat de Kosmos, i és candidata a acollir un futur estadi que serà necessari si l’equip acaba ascendint de categoria. “La decisió final la prendrà l’FC Andorra perquè seran ells els que hauran de fer la inversió per construir aquest estadi. Sobre la taula hi ha diferents ubicacions, nosaltres hem posat Prada de Moles a disposició de l’FC Andorra i si decidissin que els interessa, ja miraríem la fórmula de fer-ho.” I és que el cònsol va precisar que possiblement s’hauria de convocar un concurs per garantir la concurrència pública. En tot cas, l’aposta és ferma: “Farem els esforços perquè d’aquí a uns anys aquest estadi el tinguem a Encamp.”

tracking