El comú destinarà més de 400.000 euros en subvencions esportives

La convocatòria, de lliure concurrència i adreçada a activitats que es fan en horari extraescolar, s'obrirà demà dijous i finalitzarà el pròxim 25 de setembre

El comú destinarà més de 400.000 euros en subvencions esportivesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Velladestinarà 405.000 euros en subvencions esportives per tal de donar suport a les entitats de la capital que duguin a terme activitats d'aquest tipus. Així ho ha comunicat aquest dimecres al BOPA indicant que la convocatòria, de lliure concurrència i adreçada a activitats que es fan en horariextraescolar, s'obrirà demà dijous i finalitzarà el pròxim 25 de setembre, destinant gairebé 10.000 euros més que la convocatòria anterior.

Les subvencions poden sol·licitar-les els clubs esportius, les seccions d'acció esportiva iagrupacions esportives sense ànim de lucre que estiguin inscrites al Registre Comunald'Associacions d'Andorra la Vella i que duguin a terme a la parròquia l'activitat per a la qual esdemana la subvenció. Aquest vespre tindrà lloc la presentació de les bases de la convocatòria a la sala d'actes de la Llacuna a les 19.30, on assistiran diversos representants de les 22 entitats esportives inscrites.

tracking