Les obres a Caldea estaran llestes abans de la temporada d'hivern

S’hi instal·laran dues piscines, una de les quals panoràmica, i dos vestidors per renovar l’oferta turística del termolúdic

Les obres a Caldea estaran llestes abans de la temporada d'hivernARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre termolúdic de Caldea ja té data de finalització de les obres de remodelació i ampliació: el 15 d’octubre, abans de temporada d’hivern. El balneari instal·larà dues piscines, una de les quals panoràmica, i l’altra de natació, i dos vestidors per renovar l’oferta turística. “Ens feia falta realitzar les obres. A hores d’ara, el club de socis té llista d’espera i per tal de poder acollir tota la demanda necessitem remodelar i ampliar el club”, va afirmar Miguel Pedregal, director general de Caldea. A banda de les necessitats de l’espai, la companyia s’aferra al pretext del seu 25è aniversari, per justificar la inversió d’aquest any, el qual es va celebrar amb una jornada de portes obertes al mes de març i amb una trobada d’accionistes.

Etiquetes:

Pedregal va explicar que la piscina panoràmica tindrà les parets i el terra de vidre, i estarà per sobre del riu Valira, fet que farà que “sigui molt espectacular”. La piscina de natació constarà de “tres carrils ben amples i 25 metres de llargada, amb la qual també volem col·laborar en l’ampliació del club”, va matisar Pedregal.

D’altra banda, també es treballa en una nova recepció als baixos del termolúdic. “Estem construint una entrada exclusiva per als nostres socis al costat del riu, que tindrà un recorregut independent de la resta de visitants i, evidentment, recepció pròpia”, va senyalar el director. Una altra de les innovacions serà la creació de “dos vestidors de gran capacitat, un per a homes i l’altre per a dones, que aquestes agrairan molt, ja que el femení havia quedat molt petit i quasi no hi cabia gent”, va dir Pedregal.

El director va destacar en declaracions als Diari que “un centre com Caldea ha d’anar afegint coses noves promoure’s i motivar tots aquells usuaris que ja han vingut al centre, a tenir un pretext per visitar una altra vegada el centre”.

Creixement exponencial

Les reformes de Caldea tenen l’objectiu de donar cabuda als quasi 2.500 socis que té actualment, i a la seva ampliació. Pedregal va detallar que una altra de les inversions va destinada a aquesta fita que, “com en els últims cinc anys hem més que duplicat el nombre de socis. Hem crescut d’una forma exponencial”. I “la nostra intenció és poder arribar a superar els 3.000 inscrits en menys d’un any”. Per aquest motiu, “després de l’estiu, iniciarem una captació de socis amb promocions i actes”, va indicar. “A mesura que anem tenint més socis, també ampliarem progressivament les activitats i els serveis que oferim al centre”, així com, “la contractació de més personal per donar garanties als nostres clients i noves oportunitats a la ciutadania”, va exposar Pedregal.

Per a l’any vinent no es preveuen més inversions, tot i això, tal com van anunciar, el centre es plantejarà començar a treballar en la restauració de les juntes de l’edifici que provoquen filtracions d’aigua al seu interior, i així poder durar 25 anys més. S’espera poder tenir els informes sobre la façana a finals d’estiu.

tracking