El parc per a gossos, sense data per obrir

S’està acabant de modelar el projecte i tot i que ja es té el terreny llogat falten alguns aspectes

El parc per a gossos, sense data per obrir

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El parc per a gossos que ha projectat el comú d’Escaldes a l’avinguda del Fener, a la zona de Sant Antoni, encara s’està acabant de modelar, i tot i que ja es té el ter­reny llogat per a un període de quatre anys s’estan acabant de perfilar i tancar certs aspectes tècnics, com ara la manutenció del parc i la instal·lació d’espais per als propietaris. A la zona s’hi han de realitzar algunes reformes, com ara l’establiment de punts d’aigua, alguns moviments de terra per suavitzar el terreny, la compra de material i la seva col·locació.

Etiquetes:

La intenció de la parròquia era tenir-lo llest per a final d’estiu, però el fet d’estar al mes d’agost i que moltes constructores estiguin de vacances els situa en una situació inestable, segons han explicat fonts comunals, tot i que afirmen que no serà complicat i que com abans estigui enllestit, millor. Igualment, s’espera que a final d’any estigui fet.

Quan estigui en funcionament, el comú desenvoluparà un reglament intern per garantir-ne el bon ús i també té previst realitzar una campanya de conscienciació a la ciutadania, especialment dirigida als propietaris dels gossos, perquè respectin la resta dels ciutadans. Una de crítiques més extenses entre la població és la referent a les miccions dels gossos i en particular als propietaris que no les netegen.

Fonts del comú escaldenc han informat que no volen un pipicà gegant, busquen un lloc adequat en què els animals puguin jugar i realitzar activitats. Així, l’espai inclourà un circuit d’entrenament amb diferents exercicis i jocs, una font d’aigua i, probablement, comptarà amb un vigilant que vetllarà perquè es faci un bon ús de les instal·lacions i es respectin les zones establertes per a cada activitat.

tracking