El comú vol incorporar inversions privades per potenciar Naturlandia

A Viladomat s’hi podrien afegir empresaris i entitats com Andbank o Crèdit Andorrà

El comú vol incorporar inversions privades per potenciar Naturlandia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria vol atraure inversió privada a Naturlandia per impulsar el parc amb noves activitats i la potenciació de les ja existents. El comú, tal i com avançar el Diari, compta amb Joan Viladomat i segons publicava ahir el digital Ara.ad, la corporació té en el punt de mira altres empresaris i entitats bancàries com Andbank o Crèdit Andorrà. La idea és que aquests adquireixin accions de la Societat de Promoció Turística i Econòmica de Sant Julià de Lòria, que estaria estretament vinculada amb Camprabassa, la societat que gestiona el parc. Així ho va afirmar el cònsol menor de la parròquia, Julià Call, després el consell d’infants celebrat ahir. Call va assegurar que des del comú estan “convençuts” que aquest any Naturlandia tindrà “números positius”, unes previsions optimistes que considera claus per atraure els inversors. Així, un 30% de les accions estaran en mans de la constructora Pidasa i es llançarien 10.000 accions a 550 euros. El comú vol que els privats i els bancs amb els quals s’està negociant es quedin la major part de la resta d’accions. La nova societat pilotaria els projectes de la tirolina, les activitats aquàtiques al riu Valira i l’esquí de fons i de muntanya, per la qual cosa es crearia una nova cota a 2.500 metres.

El cap de la minoria, Joan Albert Farré, va valorar molt positivament la possibilitat que hi hagi inversió d’empresaris a Naturlandia. Sobre les conegudes negociacions amb Viladomat, Farré considera que la seva entrada en l’accionariat seria una bona notícia perquè “significaria que tenim raó i que aquest parc té sentit, només té un problema de gestió”. En aquest sentit, Farré es va mostrar molt favorable a la possible presència de Viladomat a Naturlandia perquè l’empresari “és un bon gestor” i podria suposar “un revulsiu boníssim i molt important per a la parròquia”.

L'ESCOLA DE MERITXELL, AL CONSELL D'INFANTS

SANT JULIÀ DE LÒRIA. L’11a edició del consell d’infants de Sant Julià de Lòria es va centrar en la diversitat funcional i com adaptar la parròquia a les necessitats de totes les persones. Per aquest motiu, alumnes de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell hi van participar per primera vegada, en una sessió que va comptar també amb alumnes de l’escola andorrana i la francesa.

tracking