Segon carril de baixada a la rotonda d'Anyós

L’objectiu és descongestionar el sentit de baixada fins a la rodona del túnel de les Dos Valires a les hores amb més trànsit, entre les set i les nou del matí

Segon carril de baixada a la rotonda d'Anyós

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La prova pilot per posar un segon carril de baixada entre la rotonda d’Anyós i la del túnel de les Dos Valires serà una realitat a partir de dimecres 5 de juny. Així ho va confirmar el Govern ahir en un comunicat després de la reunió informativa que van mantenir el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, i els cònsols majors de la Massana i Ordino, David Baró i Josep Àngel Mortés, respectivament, a la mateixa rotonda d’Anyós.

Etiquetes:

L’objectiu de la prova pilot, que encara no se sap quant durarà, és comprovar si un segon carril de baixada podria descongestionar el trànsit a la sortida de la Massana a les hores de més trànsit. Per aquest motiu, segons va explicar el cap del servei de Mobilitat, Jaume Bonell, la prova només es portarà a terme entre les set i les nou del matí, hores en què molts veïns de la Massana i Ordino baixen a treballar a d’altres parròquies i conflueixen a la rotonda d’Anyós. Així, personal de Mobilitat col·locarà els cons abans de les set i romandrà en el tram per assegurar el bon funcionament de la prova fins a les nou, moment en què retiraran novament els cons. Ahir es va començar a treure la tanca de seguretat existent en el tram entre les dues rotondes per tal de guanyar l’espai suficient per poder portar a terme la prova pilot.

David Baró es va mostrar satisfet amb la voluntat mostrada per part del Govern per solucionar un problema de trànsit que la par­ròquia arrossega des de fa temps. En aquest sentit, va manifestar que “val la pena” perquè “és una prova sense cap cost” que pot ajudar a solucionar “una problemàtica que s’ha de mirar de resoldre”. Baró va anunciar que el comú reforçarà la comunicació abans que es posi en marxa perquè tots els veïns estiguin assabentats del canvi.

Ahir es va celebrar una sessió ordinària de consell de comú a la Massana en la qual es va aprovar el trasllat de La Poste a la plaça de les Fontetes i la creació d’una partida de 4.119 euros per finançar les analítiques d’ADN dels gossos censats a la parròquia.

Segon carril de baixada a la rotonda d'Anyós

tracking