El pàrquing de l'Estació Nacional reobrirà la setmana vinent

Un canvi en la propietat adjunta ha obligat a crear un nou punt d’accés

El pàrquing de l'Estació Nacional reobrirà la setmana vinentDolors Moreno

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La corporació espera poder reobrir l’aparcament annex a l’Estació Nacional d’Autobusos a final de la setmana vinent, un cop hagin acabat els treballs realitzats per canviar el sentit de l’accés i que es van veure obligats a fer per una modificació en la propietat conjunta que desenvolupa la unitat d’acció pròxima del Prat del Rull. A final de setmana està previst que comenci la fase d’enquitranament de la nova rampa que s’ubicarà a l’altra banda i després ja es podrà reobrir l’aparcament en els terminis establerts, tot just un mes i mig després del seu tancament.

Etiquetes:

El comú va indicar que es va veure obligat a modificar l’entrada del pàrquing que es feia des del carrer Doctor Vilanova, i a refer-la de nou pels treballs de desenvolupament urbanístic de la zona del Prat del Rull, els quals agafen part de l’accés inicial i feia inviable mantenir-lo. El 16 d’abril passat el comú va anunciar que el tancava per començar a construir la nova entrada en sentit contrari, per tant, ara passarà a estar al car­rer de la Cúria, paral·lela a l’estació, i mantindrà el mateix sentit que fan els autobusos. Des de la corporació s’afirma que la nova boca serà “més operativa i funcional”, ja que seguirà el recorregut dels busos, i s’informa que el cost total de l’operació ha estat de 18.000 euros.

Mentrestant i per facilitar l’estacionament en aquesta zona de la parròquia, la corporació va habilitar l’aparcament d’autobusos Centre Ciutat, amb accés des del carrer Doctor Vilanova, com a alternativa. Així doncs, es van mantenir les deu places destinades a autocars i es van obrir les 75 restants per als turismes.

tracking