Rècord de parades al Vide Dressing primavera

L’edició del mercat de segona mà tindrà 54 botiguetes i arriba
a la capacitat màxima que li permet l’espai de la Closeta

Rècord de parades al Vide Dressing primavera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’edició de primavera del Vide Dressing, el mercat de roba i productes de segona mà que se celebra aquest cap de setmana a la Closeta de la Massana, ha batut el rècord d’inscripcions i comptarà amb 54 paradetes, arribant d’aquesta manera al màxim de la seva capacitat. A més, veient l’èxit de les edicions anteriors, s’ha decidit ampliar l’horari, que començarà a les deu de matí, ja que han comprovat que a primera hora hi ha força públic. Així doncs, divendres el Vide Dressing funcionarà de 17 a 20 hores, dissabte de 10 a 20 hores i diumenge de 10 a 14 hores.

Etiquetes:

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles, va remarcar que es tracta d’un mercat completament consolidat i amb una alta demanda i va recordar que la primera edició va començar amb només una jornada en una de les sales de la Closeta, i que actualment ja s’obre durant tres dies a les dues sales i al vestíbul d’aquest espai.

La cap de Turisme, Comerç i Dinamització, Emma Jiménez, va afegir que cada vegada hi ha més parades d’entitats benèfiques o amb finalitats solidàries. Enguany tindran botiga Unicef, Ales de Papallona i Innerwheel Andor­ra. A més, tres alumnes de batxillerat de l’Escola andorrana portaran la parada Second life, per recollir fons per a l’associació Dàlmates sense fronteres. Altres paradistes hi participen a títol individual però ja han anunciat que donaran els seus guanys, o una part, a finalitats solidàries. És el cas de l’estilista Katia Muir, que lliurarà els diners que recapti a l’associació Laika, i va destacar que com a professional de la moda intenta fomentar entre les seves clientes el consum responsable. “Avui dia la segona mà no és una cosa estranya sinó que està de moda”, va assegurar Muir, qui també és personal shopper i influencer. D’altra banda, també hi haurà blogueres i altres creadores de tendència, que vendran les seves peces, com ara María José Tor­res, Eva Garcia o Simi Abitbol.

El Vide Dressing oferirà tallers infantils perquè els nens es distreguin mentre els pares compren i diumenge actuarà l’escola municipal d’Esparreguera.

tracking