CONSELL DE COMÚ

Santa Coloma tindrà a l'estiu un parc de 1.200 metres quadrats

El consell del comú ha adjudicat els treballs d'embelliment del carrer del Puial i s'ha resolt el contracte per reformar la piscina exterior del Serradells

Santa Coloma gaudirà a l'estiu d'un parc de 1.200 metres quadratsComú d'Andorra la Vella / Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Santa Coloma podrà gaudir el mes de juny d'una zona verda de 1.200 metres quadrats anomenat Parc de la Serradora, a tocar de l'Escola Andorrana. El nou equipament oferirà una àrea verda i de repòs i una zona dedicada als més joves, amb un skate park i un circuit per a bicicletes. L'equipament és la primera fase del futur parc fluvial i la partida pressupostaria, que era de 225.000€, finalment ha costat gairebé el doble. Les obres deconstrucció començaran les setmanes vinents amb la previsió que elparc estigui operatiu a principi d’estiu. L'oposició s'ha abstingut perquè, malgrat els agrada el projecte, han al·legat que no han pogut participar.

S'ha adjudicat també, durant la sessió de Consell de Comú, l'embelliment del carrer del Puial, que consisteix enla substitució del paviment de pedrade riu, col·locat fa més de 30 anys, per un granit com el que ja s’hacomençat a col·locar al barri antic. L’objectiu és uniformitzar l’aspecte del barri i posar-lo en valor, així com

facilitar l’accessibilitat dels veïns. El cost ha estat de 437.000€ i es preveu que les obres finalitzin en un termini de 12 setmanes.

Finalment s’ha acordat avui suspendre el contracted’impermeabilització de la piscina exterior del Centre esportiu delsSerradells amb vista de laprioritat que tenen ara les obres de reconstrucció de la piscina olímpica després de l’incendi de l’edifici elpassat 22 de novembre. Tot i la suspensió d’aquest projecte, el Comúgaranteix que la piscina exterior funcionarà amb normalitat aquest estiu. Tant aquesta com l'embelliment del carrer del Puial s'han aprovat per unanimitat.

La Cònsol ha reconegut les desviacions presupostàries i ha dit que, en el cas del Parc de la Serradora, intentaran reduir els costos un 20%.

tracking