CARNAVAL

Encamp celebra un 'Ball de l'Óssa' marcat per les eleccions

La comissió de festes ha creat un espectacle on hi ha participat Gabriel Ubach, el ministre Jordi Torres, la cònsol menor Esther Paris i el candidat a la parròquia per d'Acord, David Rios

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp ha celebrat aquesta tarda la tradicional 'Ball de l'Óssa' amb les particulars ballares entre dallaires però també amb sorpreses que han fet riure alcentenarde persones que no s'han volgut perdre l'espectacle celebrat al Prat de l'Areny. A l'escenari rural hi han participat polítics com el ministre Jordi Torres, el candidat a la parròquiade d'Acord DavidRios, i el secretari general de l'USdA, GabrielUbach, com a "defensor del poble". Tanmateix, s'ha subhastat un cartell de la comissió de festes per 55 euros i la cònsol menorEstherParis ha rebut dels dallaires un ram de flors i unes tenalles "per totes les retallades que ha fet".

La representació, marcada per la temàtica de les eleccions, ha estat protagonitzada per una vintena d'actors que han cantat, ballat i gaudit amb l'actuació dePacoLuceño, un dallaire de 80 anys. Posteriorment ha aparegut el personatge de laFregona que ha forçat a cada un dels dallaires a menjar i beure fins que ha arribat l'óssa disposada a menjar-se el berenar, i que ha estat abatuda pels caçadors que se l'han endutsobreun poni i han celebrat la seva mort.

L'acte ha acabat amb el tradicional repartiment d'allioli per a tots els assistents i ha continuat amb l'espectacle infantil 'BallaClownamb ElBitxi' a la sala de festes encampadana.

Encamp celebra un 'Ball de l'Óssa' marcat per les eleccions

tracking