CELEBRACIÓ

Encamp s'emporta el primer premi al concurs de comparses

La Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp ha celebrat el Carnaval 2019 interparroquial de la gent gran

Encamp s'emporta el primer premi al concurs de comparses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La millor comparsa del Carnaval2019 interparroquial de la gent gran ha estat la d'Encamp, disfressada d'Aretha Franklin.La Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp ha obert les seves portes per rebre les diverses comparses de la gent granper celebrar el Carnaval interparroquial. La festa ha començat amb un concurs de comparses on cada parròquia ha presentat un ball amb una disfressa temàtica. El jurat ha avaluat cada comparsa i els ha atorgat diferents premis a la millor comparsa, la millor coreografia, la comparsa més divertida, la més original, la més esbojarrada i el millor vestuari.

Esther Paris Riba, Cònsol Menor i Consellera de Cultura i Afers Socials, no ha faltat a la cita, i ha explicat que "ja són deu anys que es fa i es va canviant de parròquies, es tracta una mica de passar-ho bé tots junts". La participació ha estat aclaparadora, arribant a unes 450 persones.

tracking