Infraestructura

Escaldes aprova construir un aparcament comunal a la carretera de l'Obac

El comú també dona llum verda a la construcció del pàrquing de l'Escalé després d'haver arribat a un acord amb els propietaris dels terrenys

Escaldes-Engordany aprova la construcció de dos nous aparcaments comunalsArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes-Engordany ha donat llum verda a la construcció de dos nous aparcaments a la parròquia durant la sessió del Consell de comú celebrada aquest matí. El primer pàrquing serà vertical,contindrà600 places i estarà ubicat a l'Escalé. Es tracta d'un projecte que es porta intentant engegar des de fa temps i quefinalment ha comptat amb l'acord entre el comú i els propietaris, segons ha explicat la cònsol major d'Escaldes, Trini Marín. La construcció del nou equipament es durà a terme durant "tres o quatre anys", ja que calcondicionarel terreny i enderrocar dos edificis. Aquesta primera fase tindrà un cost de 2,5 milions d'euros.

La cònsol major també ha explicat que el segon aparcament es construirà a la parcel·la de Cal Sec, situada entre la carretera de l'Obac i la d'Engolasters, tot i que encara està en fase d'estudi i s'estan duent a terme reunions amb els propietaris per tancar l'acord. La parcel·la té una extensió de 3.000 metres quadrats que actualment incorpora un parc d'esbarjo infantil de 500 metres quadrats que es va construir l'any 2009 i que no es veuria afectada amb la construcció de l'aparcament.

tracking