El comú preveu que la piscina dels Serradells estigui tancada durant un any

El pressupost de 2019 aprovat preveu una inversió de 13 milions d'euros que es destinaran, entre altres, a millorar l'accès a la parròquia

El comú preveu que la pisicina dels Serradells estarà tancada durant un any

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La piscina dels Serradells estarà tancada almenys un any. Aquesta és la previsió que fa el comú d'Andorra la Vella, ja que encara tampoc s'ha pogut treure res de l'interior de la zona a causa dels informes pericials. Des del comú s'ha contractat una empresa especialitzada en càlculs d'estructures que determinarà l'estat de l'edifici i de la bastida que hi ha a la façana lateral. La cònsol major,ConxitaMarsol, també ha insistit que fins que no es disposi dels informes es mantindrà el centre precintat per seguretat i,malgrat queno s'estigui en disposició de detallar quan es podran tornar a posar en funcionament els espais que no van quedar afectats per l'incendi, tot indica que no serà abans del gener.

D'altra banda, el comú ha aprovat el darrer pressupost del 2019, xifrat en47,4milions, un 1,87% superior al de l'any en curs i ondestaca un volum d'inversions de 13,12 milions d'euros, que equival al 27,7% del total del pressupost de despeses. Els objectius principals, entre altres, seran potenciar i millorar els accessos a la capital, invertir en treballs de desguassos i separatives a Santa Coloma, eixamplar la part alta de l'avinguda Meritxell i el Centre Històric a través del carrer Doctor Vilanova, i fer una reforma de l'avinguda d'Enclarque inclogui una via de tres carrils de circulació i un ampli passeig per als vianants.

tracking