El Saló de la Infància i la Joventut recupera la revetlla de Cap d'Any

L'oferta de lleure compta amb més de 90 activitats del 27 de desembre al 5 de gener a Encamp i el Pas de la Casa

Betim Budzaku, gerent d'Andorra Turisme; Xavi Fernández, conseller de Joventut i Esports del comú d'Encamp; i Ignasi Vinós, director del departament de Joventut i Espors del comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Encamp organitza la 27a edició del Saló de la Infància i de la Joventut d’Andorra, amb el suport d’Andorra Turisme, que obrirà portes entre el 27 de desembre i el 5 de gener, primer a Encamp i després al Pas de la Casa. L'oferta de lleure de l'esdeveniment té més de 90 propostes com tallers, simuladors, inflables, àrees de joc i espectacles adreçats a un ampli segment de públic infantil, adolescent i jove, de dos fins a divuit anys. Aquesta oferta dona un pes més gran a aquelles activitats que tradicionalment han tingut una bona acceptació per part del públic i elimina les activitats aquàtiques que l’any passat no van tenir l’acollida que s’esperava. El comú recupera enguany la revetlla de Cap d’Any, que tindrà lloc al Complex Esportiu, la nit del 31 de desembre a l’1 de gener.

A prop de complir tres dècades, l’esdeveniment manté el seu objectiu d’esdevenir referent de l’oci per a infants i joves durant les vacances nadalenques. Andorra Turisme manté el seu suport al projecte en qualitat de principal sponsor. El gerent, Betim Budzaku, ha participat en l’acte de presentació de les principals novetats del saló juntament amb el conseller de Joventut i Esports, Xavi Fernández, i amb el director del departament del comú, Ignasi Vinós.

Distribució de les activitats

A Encamp, la planta baixa del Complex Esportiu acollirà tres àrees

diferenciades: la Sala de Congressos, on s’hi trobaran els simuladors i l’oferta de tallers; i la Sala de Festes, on hi haurà les carpes de videojoc i els jocs de fusta. A la primera planta, la Sala de Gimnàstica esportiva es destinarà als inflables i a la ludoteca infantil i al camp de futbol, a l’exterior,hi haurà l’activitat dels roller-ball; la tercera planta, a la Pista polivalent, també es reservarà a inflables i al ball de revetlla.

Pel que fa al Pas de la Casa, la Sala Polivalent serà l’espai que concentrarà el gruix de les activitats, amb els simuladors, els inflables, els tallers i els jocs de fusta; la Sala d’arts marcials es reservarà per a la ludoteca infantil.

tracking