El comú prohibeix circular amb bicicleta i patinet elèctric per Vivand

Els veïns, els clients dels hotels, de la farmàcia de guàrdia i els taxis podran passar sota autorització prèvia, així com qui vagi a recollir persones amb mobilitat reduïda

El comú prohibeix el pas de bicicletes i patinets per VivandArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes-Engordany ha prohibit circular amb bicicletes i patinets elèctrics per Vivand, així com la resta de vehicles motoritzats, des de l'avinguda de les Escoles fins al carrer de la Unió. Solament els veïns, els clients dels hotels i de la farmàcia de guàrdia i els taxis podran passar amb una velocitat de 10 quilòmetres per hora, sota autorització prèvia, així com qui vagi a recollir persones amb mobilitat reduïda. La cònsol major, Trini Marin, ha anunciat al consell de comú que "seran durs en el compliment de la normativa", tot i que no ha fixat la penalització econòmica. La normativa s'ha aprovat al consell de comú d'aquest matí amb els vots a favor dels consellers demòcrates, així com del conseller liberal i amb l'abstenció de la consellera socialdemòcrata.

Pel que fa al pressupost del 2019, aquest se situa en 31 milions d'euros, un milió i mig més que l'exercici anterior, 9'5 dels quals es destinaran a inversions comunals. Entre les quals destaquen la destinació de dos milions per a realitzar l'obra de l'aparcament de l'Obac, el qual es preveu que en 2019 es tregui l'edicte per als treballs d'enderroc dels dos edificis. El comú destinarà també 1'5 milions a la sala de vetlles del nou tanatori, del qual es preveu que el Govern adjudiqui les tasques durant aquest mes de desembre. I finalment, el comú escaldenc destinarà 500.000 euros per a la construcció de dos pàrquings nous a la carretera d'Engolasters, així com a l'entrada del pont de la Plana.

tracking