Príncep Benlloch tindrà un únic sentit de pujada entre el 17 i 30 de novembre

El comú de la capital engega una prova pilot que limitarà la circulació entre la cruïlla amb la Baixada del Molí fins a la cruïlla amb carrer Ciutat de Valls

Canvi de sentit a l'avinguda Príncep BenllochComú ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la capital engega una prova pilot que limitarà la circulació a l'avinguda PríncepBenllocha un únic sentit de pujada, entre la cruïlla amb la Baixada del Molí fins a la cruïlla amb carrer Ciutat de Valls, a partir deldissabte vinent. El canvi es realitzarà entre el 17 i 30 de novembre i noafectarà eltransport públic, els autobusos que tenen parades a la zona podran circular en ambdós sentits. Per tant, els vehicles que vulguin anar en direcció sud, el comú recomana utilitzar la ruta que passa pel carrer Doctor Vilanova, Prat de la Creu i la Baixada del Molí. La cònsol major,ConxitaMarsol, ha explicat que la mesura es pren a demanda d'una part de veïns i propietaris de la zona i que va lligada al projecte d'embelliment de l'avinguda PríncepBenlloch. El projecte de remodelació contempla l'eixamplament de les voravies i fer un sentit únic de circulació el vial. La cònsol major ha assegurat que la decisió encara no està tancada, sinó que està pendent també dels diferents estudis de mobilitat en curs a la vall central i dels resultats de la prova pilot. A partir de l'1 de novembre, el comú analitzarà els resultats i avaluarà els propers passos a seguir.

Canvis al carrer Ciutat de Valls

En paral·lel, des d'ahir s'ha anul·lat el doble sentit del carrer Ciutat de Valls, en el tram comprès entre els carrers Roureda de Sansa i Bonavista. A partir d'ara, els vehicles poden únicament circular en sentit de baixadaperò no de pujada.

tracking