La capital destinarà 1,7 milions d'euros a fer zona per a vianants la parcel·la de The Cloud

L'obra preveu la instal·lació als carrers la Borda, Prat Primer, Sant Salvador i Bonaventura Riberaygua de mobiliari urbà i altres elements decoratius

Transferències per adaptar la zona de The CloudFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella destinarà 1,7 milions d'euros a les obres d'embelliment de la parcel·la The Cloud, dels quals 152.000 euros els assumirà Andorra Telecom en virtut d'un conveni que ha signat amb el comú de la capital. El Consell de comú ha aprovat aquesta tarda la convocatòria d'un concurs nacional per adjudicar les obres d'urbanització i embelliment dels carrers La Borda, Prat Primer, Sant Salvador i Bonaventura Riberaygua. L'obra preveu la conversió de la parcel·la en una zona de vianants, amb accés restringit sols pels vehicles dels pàrquings de la zona, i la instal·lació de mobiliari urbà i d'elements decoratius. En paral·lel, Andorra Telecom serà l'encarregada d'adequar la parcel·la més propera a l'avinguda Meritxell i també del terreny de l'antiga caserna de Bombers, que en cedirà l'ús al comú per emplaçar activitats lúdiques. Les tasques començaran a final d'aquest any i tenen previst acabar el juny de 2019, tot i que preveuen una aturada durant el període de Nadal, "per no entorpir l'activitat comercial".

D'una altra banda, el Consell del comú ha aprovat l'adjudicació a l'UTE Aerco-Aluvisa del sistema de senyalització per informar a temps real de les places disponibles a la parròquia per estacionar, tant públiques com privades. El projecte s'ha adjudicat per un import de 263.633 euros i té un termini d'execució de dos mesos. Els panells s'instal·laran a les entrades de la parròquia, a la Margineda i al km 0, en cruïlles i rotondes. El comú preveu que la iniciativa estigui operativa a final d'any per poder oferir el servei per les festes de Nadal.

En la mateixa sessió, s'ha donat el vistiplau a l'adjudicació del concurs nacional per impermeabilitzar la piscina exterior del Centre Esportiu dels Serradells i adequar-la per evitar filtracions d'aigua. Les obres s'han adjudicat a l'empresa Cevalls per un import de 559.501 euros i començaran aquesta tardor. El comú espera que les tasques estiguin acabades abans que comenci la temporada d'estiu 2019.

tracking