La 40a Fira d'Andorra la Vella tindrà un espectacle sorpresa i un espai interactiu

La trobada es durà a terme del 26 al 28 d'octubre i comptarà amb un total de 200 parades del sector comercial, artesanal i d'entitats

La 40a Fira d'Andorra la Vella tindrà un espectacle sorpresa i un espai interactiuComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la capital ha presentat aquest matí la 40a edició de la Fira d'Andorra la Vella, que enguany es durà a terme el cap de setmana del 26 al 28 d'octubre, i comptarà amb 200 parades repartides entre l'aparcament del Parc Central, el passeig del riu i laplaçade la Rotonda. En total, l'acte tindrà 75estandsdedicats al comerç, 23 sobre gastronomia a on s'hitrobaran "foodtrucks" i activitats infantils, 50 sobre mercat artesà, i 41 en la fira d'entitats, que enceta la 8a edició amb dosestandsmenys que els anys anteriors.

Tanmateix, el comú ha fet saber que es comptarà amb espectacles sorpresa diaris, que es duran a terme durant diferents hores, i que l'estanddel comú també un espai interactiu que repassarà aquests 40 anys d'història de la Fira.

Segons ha fet saber la cònsol major d'Andorra la Vella,ConxitaMarsol, tots els espais estan venuts des del mes de juliol i en un futur es preveu que la fira hagi de canviar de lloc i espai per tal de consolidar de manera fidel i permanent la localització de l'esdeveniment. Pel que fa a la mobilitat, l'aparcament de Parc Central tornarà a estar operatiu a partir del dijous 1 de novembre.

tracking