El passeig de Mojácar estrena un segon tram

El projecte anomenat Itinerari Cultural dels Nuclis Tradicionals d'Encamp pretén unir les Bones, el Tremat, Encamp i la Mosquera

El passeig de Mojácar estrena el segon tramM. M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Encamp ha inaugurat aquest matí un nou tram del passeigMojácar, concretament el que uneixles Bonsamb el pont del 14 de març i al que ja es va inaugurar el novembre, que va des del pont de les Escoles fins al carrer del Pas de la Casa. Segons ha explicat el cònsol major encampadà, Jordi Torres, aquest segon tros ha estat el més complex de realitzar per les crescudes importants del riu i per l'eliminació de totes les escales que hi havia anteriorment, fet que ha provocat que les obress'allarguessingairebé dos mesos més del termini final dels treballs. El cost total d'aquest tram ha estat d'aproximadament 900.000 euros.

Amb el tram que queda per habilitar, que va des del pont del 14 de març fins al de les Escoles, s'hauran invertit prop de dos milions d'euros per remodelar tot el passeig deMojácar. Per aquesta última part que queda per arreglar, Torres ha indicat que ja s'han adjudicat els treballs i els operaris han començat a treballar. Es preveu que tot el passeig estigui acabat entre el setembre i octubre de l'any que ve.

tracking