El comú atorga el segell "Comerç Amic de la Gent Gran" a 14 establiments

La campanya premia aquells negocis que faciliten la tasca de fer compres en les persones grans emprant diverses accions

El comú entrega 14 segells de Comerç Amic de la Gent GranComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de 14 establiments han rebut aquesta tarda el segell que els acredita com a "Comerç Amic de la Gent Gran". Es tracta dels primers negocis que s'han sumat a la campanya engegada pel comú de la capital i la Cambra de Comerç, amb la col·laboració de l'Associació de la Gent Gran d'Andorra la Vella.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar l'experiència de fer la compra en les persones grans. Algunes de les accions que s'han dut a terme per millorar les necessitats d'aquest col·lectiu han estat instal·lar ascensors, habilitar espais de descans, oferir material de suport com ulleres o lupes, facilitar el servei a domicili i oferir descomptes especials.

La consellera de Social, Ester Vilarrubla, ha recordat que la campanya s’emmarca en el projecte "Ciutat Amiga de la Gent Gran", al qual Andorra la Vella es va adherir l’any 2013 per impulsar accions de millora de la parròquia atenent les necessitats dels mes grans. Alhora, ha remarcat, que en tot aquest procés també s’ha volgut fer partícip el col·lectiu de gent gran perquè “volem treballar per ells i, sobretot, amb ells”.

tracking