Palmitjavila veu possible el pacte PS-L'A a totes les parròquies

El cònsol menor afirma que tot i que a Canillo encara no hi ha “soroll”, DA té “una massa crítica” de gent que podria fer possible una candidatura alternativa

Palmitjavila veu possible el pacte PS-L'A a totes les parròquiesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

DA de Canillo no descarta que el pacte entre PS i Liberals a les ter­ritorials es faci a totes les parròquies. El cònsol menor canillenc, David Palmitjavila, creu que tot i que a la parròquia no hi ha cap més partit a banda de DA, a les pròximes eleccions generals es podria comptar amb una nova llista. Palmitjavila va reconèixer que el pacte que volen fer liberals i socialdemòcrates podria fer-se a tot el país perquè hi ha una “massa crítica” de població contrària a la gestió de l’executiu que podria propiciar-lo. Això sí, si troben una figura carismàtica que els lideri.

Etiquetes:

“Penso que sí que és possible, i no només a Canillo, sinó a totes les parròquies. Perquè com qualsevol partit al Govern, no deixem de tenir una massa crítica de gent que a vegades es pot deixar endur més per una persona coneguda, que no pas pel programa polític que defensi”, va manifestar el mandatari. En aquest sentit, Palmitjavila va afirmar que a la seva parròquia “no he sentit soroll”, però també creu que en ser època estival “les coses van més tranquil·les”. Per això va insistir que “seguim treballant amb tranquil·litat i no ens consta encara cap moviment polític en aquest sentit”.

El cònsol menor va recordar que “en política tot és possible”, però va criticar l’acord entre les dues formacions per la divisió ideològica dels seus programes i deixa a les seves mans la manera com la transmetran al seu electorat. “Personalment no li veig la lògica i crec que hauran d’explicar molt bé com faran aquesta barreja de programes”.

Si a Escaldes-Engordany i Encamp PS i L’A han pogut arribar a l’entesa de manera ràpida va ser, en part, gràcies a la bona sintonia que hi ha entre els representants comunals. Per al cònsol menor, això pot facilitar les coses al principi però segueix sense veure com es poden fusionar les dues ideologies. “A priori són pactes que si bé per a les persones poden tenir punts en comú, després hauran d’escollir un candidat i en els programes de tots dos hi ha línies vermelles que difícilment podran salvar”. Tot i així, Palmitjavila deixa una porta oberta a l’èxit de l’operació, ja que “en el dia a dia, la realitat sempre ens deixa alguna sorpresa i, francament, en política hem vist gairebé de tot i sabem que tot pot passar”, va sentenciar.

tracking