reportatge

Una setmana de festa

La Massana i Encamp es preparen per celebrar les seves festivitats des de demà fins dijous i Arinsal ja espera el seu torn.

Una setmana de festaDd'a

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues parròquies comparteixen aquesta setmana dies de festa major. Són la Massana i Encamp, les dues últimes a engalanar els car­rers i tancar la temporada festivalera d’estiu, més enllà dels petits pobles que encara esperen el seu torn. La Massana arrenca un dia abans i té un dia més, i els seus habitants ja esperen amb entusiasme el repic de campanes que es farà demà a les sis de la tarda i que aixecarà el teló de tres dies de festa amb activitats familiars i concerts a la plaça de l’Església. El primer arrencarà amb l’actuació del grup Punkers Love the 80’s. A la una, Campikipugui animarà la vetllada a ritme del millor rock espanyol i el DJ Comimix s’encarregarà del final de festa. L’endemà, el dia començarà amb una missa i les primeres activitats infantils al Prat del Colat, mentre que l’orquestra Sabor, Sabor amenitza la tarda i la nit. Abans, havaneres amb rom cremat. Finalment, dijous hi haurà la missa del matí, la festa de l’escuma per als infants i un castell de focs.

Dimecres i dijous Encamp també està de festa i, com sempre, els joves han preparat el ral·li sorpresa, que surt del Prat Gran. Sardanes i activitats infantils portaran fins al concert de la Privada, a dos quarts d’onze de la nit al mateix Prat Gran. Per dijous queda la missa de Sant Roc, amb l’homenatge als padrins més grans, i noves activitats per als més petits. L’orquestra Versió original, al Prat Gran, deixarà pas al tradicional castell de focs per tancar una festa major i passar el relleu a Arinsal, que la comença divendres.

tracking