S'amplia la zona de pagament amb tres nous parquímetres

Un dels aparells s’ubicarà al vial que envolta el túnel de Radio Andorra

S'amplia la zona de pagament amb tres nous parquímetresARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els conductors que fins ara estacionaven el vehicle a l’antiga car­retera que envolta el túnel de Radio Andorra, l’avinguda de la Bartra o als carrers de la Palanca i Riu Aixec d’Encamp sense haver de pagar ben aviat ho hauran de fer. El comú va fer efectiva ahir l’adjudicació de tres nous parquímetres amb els quals es finalitza l’ampliació de la zona blava a la localitat i es regularitzen així aquests espais que fins ara eren lliures de pagament.

Etiquetes:

Segons l’edicte publicat al BOPA, el comú dona llum verd a l’adjudicació definitiva del concurs per al subministrament i instal·lació de tres dispositius de control d’estacionament de superfície a la via pública d’Encamp. La companyia adjudicatària és Maviparq 09, SL, amb un preu de contracte que se situa en 14.655 euros.

En total les inversions de l’ens en la regulació de l’aparcament a la parròquia han suposat un total de prop de 300.000 euros, 200.000 dels quals s’han destinat, precisament, a l’habilitació dels 45 nous parquímetres. Els gairebé 100.000 euros restants es van utilitzar per adequar les zones d’estacionament controlat mitjançant la targeta e-parq, que permet obtenir descomptes en les tarifes de pàrquing amb barrera horitzontal que poden rondar el 50% per als que fan ús d’aquest servei.

D’aquesta manera, el comú d’Encamp finalitza un procés d’ampliació de l’estacionament controlat amb l’objectiu d’endreçar l’aparcament i afavorir la rotació. La corporació va treure a licitació el contracte per adjudicar el subministrament i la instal·lació dels 45 parquímetres el febrer del 2017.

tracking