El comú recapta 6.600 euros amb la subhasta

Els articles més disputats han estat un vehicle Chevrolet, una pala per a la treta de neu i una saladora

subhasta comu andorraANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una vintena de persones han acudit a la subhasta pública que ha celebrat aquest matí el comú al Centre de Congressos interessades a adquirir algun dels 3.200 béns comunals que s’han tret a la licitació. S’han venut 11 dels 29 lots que hi havia a disposició per un valor total de 6.611 euros.

Entre els productes, que s’han licitat amb dites d’entre 10 i 50 euros en funció del valor, hi ha un vehicle Chevrolet, que ha estat un dels més disputats amb un preu de sortida de 1.200 euros i s’ha acabat venent per 3.300. També una moto amb un aparell succionador per 310 euros (tenia un preu de sortida de 300 euros); diversos lots de material d’higiene amb una pala per a la treta de neu per valor de 1.100 euros (inicialment es venien per 750 euros); diversos lots amb material de la xarxa d’aigua potable per 271 euros (tenien un preu de sortida de 251 euros); etc.

Els lots que no s'han venutes donaran de baixa de l’immobilitzat del comú i es podrà cedir a alguna entitat sense ànim de lucre o vendre a empreses de recuperació fèrrica per a la seva reutilització o destrucció. Hi ha des de productes d’informàtica fins a material específic d’enllumenat, topografia, laboratori i de l’escola bressol, no hi ha hagut dites i per tant han quedat deserts a la subhasta. Tot aquest material es d

tracking