La disputa a Vallnord la resoldrà una auditoria

Josep Marticella va explicar que serà l’empresa amb qui treballen habitualment qui arbitri, però la seva decisió no serà definitiva

La disputa a Vallnord la resoldrà una auditoria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, va comentar que no serà un servei de mediació que contracti Vallnord per decidir el futur dels 38.000 euros que es disputen amb Secnoa per una part de les vendes del forfet conjunt, sinó que serà la pròpia auditoria que contracta habitualment el domini, qui faci un aclariment sobre el punt en conflicte. “Li hem demanat a la nostra auditora que ens interpreti el contracte de mandat on estan les clàusules que ha generat aquesta situació”, explicava. Per Marticella, no hi ha cap conflicte amb Secnoa “sinó una interpretació diferent d’un contracte que es renova any a any” i que “en funció de com hagi anat la temporada anterior, ampliem o incloem noves clàusules que el fan dinàmic i no sempre és fàcil d’interpretar”, va dir. En aquest sentit, el director de Pal Arinsal va explicar que Secnoa entén que aquests 38.000 euros haurien de ser seus, i en canvi “nosaltres creiem que haurien de quedar-se aquí, a Vallnord, però dir-li a això conflicte, crec que és massa, perquè estem parlant de quantitats realment petites si comptem tot el que genera el domini”, va afirmar.

Respecte a la relació de Vallnord amb Saetde, Marticella va recordar que “només ens hem reunit una vegada i ara ho farem una segona, però pel que hem sentit, tant del cònsol major d’Ordino com del director d’Arcalís i del mateix Viladomat, crec que tots treballarem en la mateixa sintonia”. Finalment, sobre la possibilitat que Arcalís acabi tenint un forfet conjunt amb Grau Roig, Marticella es mostrava en espera de tenir més informació, i assegurava que es podria impulsar un passi a tot el país. “És un element que hem de tenir en compte i que fins ara, des de les estacions no li hem donat massa força perquè no l’hem necessitat, però potser de cara al futur sí que l’haurem de potenciar entre tots”.

tracking