Els Vespres d'Estiu apleguen al voltant de 750 persones

Les activitats itinerants i guiades als quarts, els “Racons”, han superat totes les expectatives d'assistència de públic

Els Vespres d'Estiu del mes de juliol a Sant Julià de LòriaCOMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de mig miler de persones han gaudit del primer torn dels Vespres d'Estiu del mes de juliol de Sant Julià de Lòria. Les Sessions de cinema, "Racions" i esports han finalitzat amb un balanç molt positiu.

Les activitats itinerants i guiades als quarts, els “Racons”, han superat totes les expectatives d'assistència de públic. Unes 250 persones no s’han volgut perdre la principal aposta que incloïa microteatre, microdansa, concerts i visites a les esglésies de 3 quarts: Aixirivall, Auvinyà i Nagol. En un inici, es preveia la participació d'una seixantena de persones i, finalment, cada sessió n'ha aplegat a més de 80. D'altra banda, el cinema a la fresca amb una aposta per curtmetratges andorrans i les sessions d’esport a l’aire lliure també han estat molt ben acollits.

Després de l’aturada per la Festa Major, els Vespres d’Estiu tornaran a l’agost amb 8 noves propostes: 6 de Vespres de Llegendes i 2 de Vespres de Museu i Música en col·laboració amb el Museu del Tabac.

El tret de sortida es donarà el dijous 2 amb el concert “Pop cover per a quartet de corda” a càrrec d’Ensemble Ad Libitum.

tracking