El comú subhastarà més de 3.000 articles

La subhasta tindrà lloc el dia 31 de juliol a partir de les 10 hores al Centre de Congressos i estarà oberta a qualsevol particular o empresa

Comú d'Andorra la VellaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella subhastarà gairebé 3.200 articles, distribuïts en 29 lots, que formen part de l'estoc de reposició dels departaments, però que ja no s'utilitzen. Tot i que bona part dels productes són pràcticament nous, surten a subhastarà perquè han quedat obsolets o perquè els serveis comunals utilitzen materials més evolucionats.

La subhasta, que tindrà lloc el dia 31 de juliol a partir de les 10 hores al Centre de Congressos, és la primera que es fa durant aquest mandat i estarà oberta a qualsevol particular o empresa. Hi haurà material de tot tipus: des de productes d'informàtica (monitors, tòner, router, switch, servidors, un escàner...) fins a material especialitzat de l'àrea d'higiene (un martell hidràulic, una bomba de rec, pales de treta de neu, remolcs, saladores, una pala excavadora, una moto amb un aparell succionador...),productes específics d’enllumenat, topografia i laboratori, bressols i llits i sense barana de l’escola bressol, un cotxe, rodes i material divers per a la xarxa d’aigua potable. Cada lot se subhastarà per ordre i s’adjudicarà individualment, sense possibilitat de fraccionar els béns. Les dites seran de 10 o 50 euros, en funció del lot, i els preus de sortida de cadascun d’aquests lots oscil·len entre els 50 i els 2.200 euros (excepte en el cas d’un lot de material d’enllumenat, valorat en més de 60.000 euros, en el qual les dites seran de 1.000 euros).

L’adjudicatari haurà de retirar els béns abans del dia 14 de setembre del 2018 i en cas de no fer-ho es considerarà per desistit en l’adjudicació i el comú percebrà l’import pagat a mode de penalització.

tracking