reportatge

Visitants i venedors fan una valoració positiva del primer mercat de la Serenalla

L’aigua va posar el punt negatiu a la jornada de dissabte del mercat gastronòmic, cultural i de moda que acull el Prat del Colat de la Massana des de dijous passat i que finalitza avui amb la valoració positiva de visitants i venedors de totes les paradetes.

Visitants i venedors fan una valoració positiva del primer mercat de la Serenallacarlo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La localització és ideal, l’ambient és increïble i la relació entre els venedors és molt bona. Estem molt contents, si bé cal dir que el temps no ens ha acompanyat gaire i per això no hi ha hagut la gent que molts esperàvem”, va dir l’Alfred, responsable de la paradeta de gelats artesanals de la Serenalla Market. Unes paraules que resumien la jornada de dissabte de la primera edició del mercat massanenc i a les quals es van sumar la resta dels venedors de les paradetes de moda i dels foodtrucks instal·lats al Prat del Colat. I és que el fred i la pluja, que va caure durant part del dia d’ahir, va tornar a passar per aigua, tal com va succeir divendres, una jornada a la Serenalla que va començar amb “un gran èxit d’assistència, però que segurament el nombre de persones baixarà per culpa de la pluja”.

Així ho va considerar la Cristina, veïna de la Massana, que va apropar-se a la fira al matí, aprofitant la treva que el cel va regalar als vi- sitants durant unes hores, per conèixer “una proposta cultural, gastronòmica i de moda més que interessant”.

“Ambient familiar”

“Estic encantada que es facin activitats com aquestes a la nostra parròquia, perquè donen vida i permeten que els turistes puguin veure altres coses més enllà de les grans botigues”, va emfatitzar. De fet, ho explicava amb “un bon tros de pa” a les mans que acabava de comprar en una paradeta dedicada a les pastes artesanals i al pa “més bo del país”. A pocs metres, fent cua a la paradeta de menjar per a celíacs Sabor a Pirineos, el Pere, turista provinent de Manresa, va confessar que no sabia de l’existència del mercat, però que “per casualitat ens hem trobat amb un lloc en què l’ambient familiar és molt agradable i pots comprar des de menjar fins a roba mentre escoltes una banda de música en directe”. Una opinió molt positiva a la qual es va sumar el Chema, venedor de la paradeta per a celíacs.

“Ens va molt bé i la veritat és que és gràcies a l’ambient que ha aconseguit crear l’organització del comú de la Massana, que atreu moltíssimes persones a passar una jornada diferent”, va destacar, si bé va lamentar “uns núvols que potser espanten la gent a la tarda”. Amb tot, el Chema va agrair poder treballar en “un entorn idíl·lic” i va assegurar que “si la Serenalla Market es torna a fer l’any vinent, nosaltres hi participarem al cent per cent”.

“Recorrem tota la part nord d’Espanya amb el foodtruck, de fet ara venim de Gijón, i sense dubte aquest és un dels mercats més atractius”, va concloure.

Conèixer “l’altra Andorra”

L’Asun, turista provinent de l’Hospitalet de Llobregat, va acudir al Prat del Colat per acompanyar una amiga que havia escoltat que se celebrava “un mercat diferent” a la Massana. “Estic gaudint d’absolutament de tot: del paisatge, de l’ambient familiar i sobretot que la gent passeja amb molta tranquil·litat i això és una cosa, que potser sembla tonta, però que trobem molt a faltar a la meva ciutat”, va confessar entre les rialles de la seva companya.

Així mateix, l’Asun va voler posar l’accent que “havia vingut moltes vegades abans a Andorra, però sempre ho havia fet per comprar”. Ara, va apuntar, “estic coneixent l’altra Andorra gràcies al mercat i a les xerrades que també fan aquí al mateix parc”. De fet, va reconèixer “que mai abans havia estat a la Massana”.

Conèixer i també donar-se a conèixer. Amb aquesta idea va decidir participar l’Antonio, de Barcelona i responsable de la paradeta de begudes, al Serenalla. “La gent està responent molt bé”, va dir, alhora que va afirmar que “si es torna a fer potser provem de superar el nostre rècord d’un gintònic de 1.000 litres”.

Visitants i venedors fan una valoració positiva del primer mercat de la Serenalla

tracking