Dues dimissions al Sitca abans de l'assemblea d'avui

Meritxell Pujol i Anna Bellera van “tirar” la seva renúncia als presidents

Dues dimissions al Sitca abans de l'assemblea d'avui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tresorera i la secretària del Sitca, Meritxell Pujol i Anna Bellera, han abandonat la junta del Sitca poques hores abans que es faci una nova assemblea de l’entitat. Segons el vicepresident de l’entitat, Santi Pérez, la decisió no s’entén, ja que no els constava mala maror en el si de la junta. Tot i així, reconeix que les dues representants “mai es van presentar en cap reunió. No sabíem res d’elles des de l’assemblea on ens van escollir com a nous representants del sindicat”, va indicar. Pérez també es va mostrar molt sorprès per la forma i les maneres que van utilitzar per anunciar la seva marxa, però vol que s’expressin públicament per aclarir la situació. “Em van tirar una carta de dimisió sobre la taula que ni vaig obrir. No entenc què ha passat perquè ens tractin d’aquesta manera, i volem que vinguin a l’assemblea de demà perquè davant de tothom s’expliquin”, va dir el vicepresident.

Etiquetes:

Des del Sitca s’afirma que no ha agradat gens l’actitud que han tingut al llarg de tot aquest temps, però molt especialment durant aquests darrers dies, “on sense saber res, ens ha esclatat aquesta polèmica”.

Pujol i Bellera formaven part de la junta del Sitca des que van ser escollits com a nous representants dels sindicats en l’assemblea que es va celebrar el passat mes de març al centre cultural La Llacuna, i han triat un moment “complicat” perquè aquesta tarda se celebrarà una nova assemblea del sindicat, al Centre de Congressos, on decidiran quines accions emprenen contra el recurs de la cònsol, Conxita Marsol, sobre l’aute de la Batllia en referència al GAdA.

tracking