Uns 400 nens i nenes aprenen hip-hop amb els Brodas Bros

La festa de les entitats esportives aplega 800 participants aquesta tarda a l'Estadi Comunal

Festa de cloenda del consell d'infants d'Andorra la VellaComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Estadi Comunal ha estat l’escenari de la festa de clausura del segon Consell d’infants, organitzat pel comú d’Andorra la Vella. Hi han assistit uns 400 nens i nenes de les cinc escoles de primària de la parròquia. A més de les estructures inflables i els jocs gegants, els infants també han pogut gaudir de l’espectacle sobre la història del hip-hop de la companyia de dansa i cultura urbana Brodas Bros.

És el primer any que s’opta per traslladar la celebració a l’Estadi Comunal. “L’any passat vam fer un concert al Centre de Congressos però no va acabar de funcionar perquè el curs escolar ja havia acabat i era més difícil que els nanos es poguessin apropar”, explica la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol. És per això que enguany s’ha triat un dia lectiu per poder facilitar el desplaçament entre les escoles. La cònsol no descarta tornar a repetir la festa l’any que ve a la mateixa ubicació, ja que “els permet relacionar-se entre ells de forma segura i gaudir de l’espectacle”.

A la tarda, els infants d'una quinzena d'entitats esportives amb seu a la capital han participat en la cloenda del cursos esportius de la parròquia. A la festa han participat 800 nens i nenes, on han pogut gaudir d'una zona d'inflables, llits elàstics, tobogans, tallers i un trenet, entre d’altres activitats. La festa ha començat a les sis de la tarda i es preveu acabar sobre les nou de la nit.

tracking