Renovació integral del parc del Contrapàs de Santa Coloma

Per l'embelliment de l'espai, de 500 metres quadrats, s'ha plantat gespa i diverses espècies d'arbustos i s'han refet els murs

Renovació integral del parc del Contrapàs de Santa ColomaCOMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El parc del Contrapàs, a Santa Coloma, s'ha renovat íntegrament i ha consistit en la remodelació d'un espai que, segons el conseller de Medi Ambient i Innovació, David Astrié, "estava força abandonat". A l'espai, de 500 metres quadrats, s'ha plantat gespa i diverses espècies d'arbustos i s'han refet els murs, a més d'adequar els camins interiors per convertir-lo en una zona més agradable als infants i veïns. El cost total dels treballs és de 8.000 euros.

El conseller de barri de Santa Coloma i conseller d'Urbanisme, Josep Antoni Cortés, ha subratllat que el projecte s'engloba en el pla de millora que s'està realitzant a Santa Coloma, on "feia molt temps que no s'havien fet actuacions" i que patirà una transformació profunda d'ara fins al final del mandat.

Aquesta és una de les diverses millores que s'estan duent a terme, com ara la construcció de la separativa d'aigües i la rambla de 8 metres d'amplada a l'avinguda d'Enclar, que estarà finalitzada a final de juliol; la reforma integral del carrer de la Plana, que s'enllestirà al novembre; i la construcció del pàrquing de la Serradora, que funciona des de primers d'any.

Renovació integral del parc del Contrapàs de Santa Coloma

tracking