La rumba catalana i un castell de focs centraran la Festa del Poble

La plaça del Poble tornarà a ser l'epicentre d'una sèrie d'actes durant el dia 24 de juny

La rumba catalana i un castell de focs centraran la Festa del PobleCOMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra la Vella recuperarà per segon any consecutiu la Festa del Poble, una celebració que estava aturada des de feia anys. La plaça del Poble tornarà a ser l'epicentre d'una sèrie d'actes durant el dia 24 de juny. Un dels més destacats serà el concert del grup Sabor de Gràcia, el prat estrella de la festa, que tornarà a tenir un marcat to rumbero amb l'espectacle Sabor a Peret per homenatjar al pare de la universalitat de la rumba catalana. La festivitat començarà a les 13 hores, després de la missa solemne amb l'acompanyament dels Petits Cantors d'Andorra, a l'Església de Sant Esteve a les 11 del matí, i el posterior aperitiu popular de les 12.30 hores. Els cònsols Conxita Marsol i Marc Pons han presentat avui els actes i han mostrat la seva voluntat de celebrar novament aquesta festivitat, ja que l'any passat "vam constatar que els ciutadans tenien moltes ganes de gaudir-la i que continués".

El programa d'activitats es completarà amb l'espectacle d'animació infantil "Un tren de cançons" i un gran castell de focs d'artifici que posaran punt final a la festa. A més, durant tot el cap de setmana tindrà lloc el segon Festival de recreació històrica Andosinoi al Jaciment arqueològic de la Marginada amb tallers, visites guiades, espectacles, combats i demostracions de la Prehistòria fins a l'Edat Mitjana.

Aquest és el segon any amb el nou format d'una festa que, segons Marsol, té la voluntat de "consolidar-se com la cita obligada de principi de l'estiu a la parròquia".

tracking