Música, balls i rutes per celebrar el 40è aniversari de la parròquia

Un dels actes més destacats és l'estrena de les Cròniques d'Escaldes-Engordany, amb protagonisme per als que van fer possible crear la parròquia

Música, balls, rutes i la tradicional arrossada per celebrar el 40è aniversari de la parròquiaANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Escaldes-Engordany ja està preparat per celebrar el 40è aniversari amb una sèrie d'activitats a partir del dia 14 i fins al 17 de juny. El tret de sortida serà la inauguració d'una mostra al carrer sobre el procés de creació de la parròquia i l'estrena de l'espectacle "La més bella pubilla d'Andorra". El més destacat, però, que tindrà lloc el primer dia, serà l'estrena del primer capítol de les Cròniques d'Escaldes-Engordany, on els protagonistes seran aquells que van fer possible la creació de la parròquia.

Altres esdeveniments que s'han organitzat per a la celebració de l'aniversari són un espectacle d'homenatge a Michael Jackson, rutes per la parròquia, un concert de la coral escaldenca, balls, sardanes, jocs en família i la tradicional arrossada, que es farà l'últim dia. La cònsol major, Trini Marín, ha fet una crida a la ciutadania perquè es faci seva la festa.

tracking