Inauguració de l'ascensor de la Quirola

L'obra ha costat 600.000 euros i té com a objectiu "revitalitzar" l'avinguda Príncep Benlloch, segons ha indicat la cònsol major

Inauguració de l'ascensor de la Quirola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major Conxita Marsol ha inaugurat aquest matí l'ascensor de la Quirola, que uneix la Baixada del Molí amb l'avinguda Príncep Benlloch. L'obra ha costat 600.000 euros i té com a objectiu "revitalitzar la zona de Príncep Benlloch", ha assegurat Marsol. L’accés d’ús públic consta d’un ascensor, unes escales i una passarel·la que uneixen dues zones del centre de la parròquia. "Esperem que aquest ascensor, més el pàrquing de l’Estació central que acabem d’inaugurar ajudin a millorar la funcionalitat de Príncep Benlloch”, ha declarat la cònsol major, que ha recordat en el passat aquest barri era "el centre" i que "hi calen accions perquè la zona respiri més". A la inauguració, la cònsol ha anunciat la construcció d'altres infraestructures com un ascensor que uneixi l'avinguda Meritxell amb el carrer Fiter i Rossell, que entrarà als pressupostos del 2019, així com l'estudi de construcció d'una escala al pàrquing del carrer Prada Motxilla, davant del col·legi del Lycée. Marsol ha explicat que un altre punt que necessita millorar el seu accés és Ciutat de Valls i ha anunciat que es reunirà amb els veins per estudiar la instal·lació d'una cinta transportadora.

Respecte a l'embelliment de la zona Príncep Benlloch, Marsol ha assegurat que l'ideal és "deixar l'avinguda amb un sol sentit, però aixó s'haurà d'estudiar depén de com quedi la circulació de la parròquia", així com enllestir el pla d'il·luminació d'aquesta àrea de la Capital, "per evitar la seva descentralització, ja que tot i estar a prop del centre històric, amb l'avenç de la construcció ha quedat una mica desplaçada", ha sentenciat la cònsol major.

Inauguració de l'ascensor de la Quirola

tracking