Un ventall d'activitats per viure l'estiu a Andorra la Vella

El Comú ofereix més de 8.500 places per a les activitats de lleure i esport per a adreçades a infants, joves i adults.

Presentació del programa Viu l'estiu d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Avui s'ha presentat el programa Viu l’estiu d'Andorra la Vella. La iniciativa ofereix una quinzena d’activitats diferents que es desenvoluparan entre el 25 de juny i el 13 d’octubre.Aquestes propostes van adreçades a tots els públics amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva i atendre les necessitats de les famílies que busquen activitats de lleure per als seus fills. En aquesta edició el programa ofereix més de 8.500 places adreçades a infants, joves, adults i sèniors (majors de 55 anys), tal com ha concretat el cònsol menor, Marc Pons, en roda de premsa.

Més de 2.500 places de les 8.500 totals s’adrecen a infants i joves de 3 a 14 anys amb el casal d’infants El llamp i la Ludoteca de Santa Coloma, les escoles esportives i el programa Mou-te, l’escola de ciclisme i les colònies. Pel que fa a les colònies, aquest estiu es traslladaran a la casa de Valrance de la localitat francesa de Saint Sernin sur Rance, una petita població situada a la regió de Migdia-Pirineus del departament d’Aveyron a 302 quilòmetres d’Andorra la Vella.La consellera de Social, Ester Vilarrubla,ha explicat que s’han preparat tallers, excursions, jocs i un seguit de propostes per fomentar la convivència i la descoberta dels infants en un lloc nou.

L’activitat, adreçada a infants de 7 a 14 anys es desenvoluparà en dos torns (el primer, del 9 al 20 de juliol, i segon, del 30 de juliol al 10 d’agost) i a cada torn s’oferiran 40 places, inicialment destinades als infants de la parròquia. Les tarifes per participar a les colònies s’han establert en 220€ per als residents a Andorra la Vella i en 264€ per als residents a altres parròquies. El proper 18 de juny a les 21 hores hi haurà una reunió informativa al Llamp per a totes les famílies que vulguin conèixer més amb detall el projecte de les colònies.

Pel que fa a les activitats esportives, s’ofereixen 440 places pensades específicament per a joves d’entre 12 i 17 anys, distribuïdes en els campus esportius amb activitats de vela, parkour, vòlei platja, descens en BTT i BMX; i 5.100 més per a propostes adreçades a tots els públics. Entre aquestes, destaquen el vòlei platja, les activitats de fitness als Serradells (zumba, cycling, TRX, ADB, outdoor training, postural i aquagym) i les caminades populars adreçades als majors de 55 anys.

Des del departament de Social es proposa un programa d’ajudes per a totes aquelles famílies que ho necessitin. A més, en les activitat per a infants i joves s’ofereixen descomptes per als germans inscrits en el mateix torn d’activitat.Les inscripcions per participar en qualsevol de les activitats s’obriran el proper dilluns, 4 de juny. Es poden formalitzar tant als departaments d’Esports i de Social del Comú com a través del web www.andorralavella.ad/inscripcions.

tracking