El projecte de reforma del Prat del Colat es reprendrà al setembre

En la nova fase s'instal·laran equipaments en diferents zones, dividides per franges d'edat i s'inclourà un espai per a fer gimnàs a l'aire lliure

El projecte de reforma del Prat del Colat es reprendrà al setembreCOMÚ LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El projecte de reforma integral del Prat del Colat va començar fa uns dies amb la remodelació de la pista esportiva, on s'hi està construint un camp de futbol 5x5, una pista de bàsquet 3x3 i un pumptrack. Uns treballs que acabaran a finals de juny. La nova fase del projecte es completarà a partir del setembre per evitar molèsties durant l'estiu. En la sessió de consell de comú d'aquest matí s'ha aprovat el plec de bases i la publicació de l'edicte per al concurs nacional per al subministrament i instal·lació dels elements per equipar el parc.

En la nova fase s'instal·laran equipaments en diferents zones, dividides per franges d'edat. Inclourà un espai per a fer gimnàs a l'aire lliure i s'espera que tingui molt èxit entre la gent gran. El projecte de remodelació tindrà un cost aproximat de 600.000 euros.

A més, es renovarà el parc infantil d'Arinsal i es construirà un nou parc a la urbanització els Oriosos. Durant la sessió també s'ha aprovat el plec de bases per als treballs d'ampliació de la xarxa de pluvials al Camí de Padern. Pel que fa a les inversions, al setembre començaran les obres d'eixamplament de la carretera secundària d'Anyós i, durant els pròxims dies, s'adequarà un espai d'aparcament al centre del poble de Pal que comptarà amb una vintena de places per a turistes i veïns.

tracking