Reobren tres plantes de l'aparcament Centre Ciutat-Prat de la Creu

Les obres de reforma del paviment està previst que finalitzin a l'octubre amb un cost d'un milió d'euros

La cònsol major i el conseller d'Urnanisme i Aparcaments visiten la reforma de l'aparcament Centre CiutatANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les tres plantes del subsòl de l’aparcament Centre Ciutat-Prat de la Creu (-1, -2 i -3) s’han reobert aquest matí després de cinc mesos de treballs de reforma del paviment. Els usuaris amb abonament de 24 hores ja hi poden tornar a estacionar, tenen l’accés del carrer Prat de la Creu. La millora de l'equipament comunal s’emmarca en un projecte integral de reforma del paviment que engloba les 9 plantes de la instal·lació i que va començar al gener. Tota l’obra, que compta amb un pressupost d’1 milió d’euros, estarà conclosa a final d’octubre.

El paviment de l'aparcament comunal, és de 22.000 metres quadrats de superfície, tenia “nombroses zones amb un desgast i un deteriorament important”, ha explicat la cònsol major, Conxita Marsol. El conseller d’Urbanisme i Aparcaments, Josep Antoni Cortés, ha explicat que al llarg del projecte s’han aplicat materials duradors al paviment i en el cas de les zones de rampes i de les zones de circulació de vehicles s’hi han fet tractaments per evitar els lliscaments. S’ha aprofitat també per eliminar voravies al voltant de les zones de rampa i dotar l’accessibilitat a les entrades per a persones amb discapacitat davant de l’escala principal.

A més, a cada planta s’han habilitat dues places per a discapacitats i un punt de recàrrega de vehicles elèctrics.

Ara, encara queden per finalitzar les obres a les altres plantes. A partir d’aquesta setmana s’obrirà una part de les plantes 1, 2, 3, 4 i 5 per oferir places de rotació durant el dia i n’hi haurà 250 de disponibles. L’accés per als usuaris que no tinguin abonament 24 hores es mantindrà fins a l’octubre per la plaça Rebés.

tracking