El comú vol superar els 243 inscrits al Tomb Lauredià

La quarta edició de la trobada esportiva es durà a terme el dissabte 9 de juny i comptarà amb els tres recorreguts habituals de 4, 6 i 16 quilòmetres

El comú vol superar els 243 inscrits al Tomb LaurediàM.M

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La caminada popular de Sant Julià, el Tomb Lauredià, es realitzaràel dissabte9 de juny amb l'objectiu de superar els 243 inscrits, la xifra rècord que es va assolir l'any passat. La quarta edició tornarà a comptar amb els tres recorreguts habituals: el curt, de 4 quilòmetres i 250 metres de desnivell, el mitjà de 8 quilòmetres amb 300 metres de desnivell i el llarg, de 16, i amb un desnivell de 850 metres. El conseller d'esports, Pere Pràxedes, ha destacat que es tracta d'una trobada "onpoden participarfamíliesi amics" per tal de fugir del caire competitiu.

Les inscripcions ja estan obertes i es podran fer fins al 7 de juny. El preu a partir de 15 anys és de 9 euros i de 7 euros per als infants majors de cinc anys. El comú també impulsa un concurs d'Instagram perquè tots els participants facin fotos al llarg del recorregut i al final un jurat triï les tres més originals.

tracking