Camps de neu

Vallnord posa avui a la venda el forfet de la temporada d'hivern

També inicia la comercialització del passi anual per al Bike Park i l’esquí

Vallnord posa avui a la venda el forfet de la temporada d'hivernARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vallnord inicia avui la venda anticipada del forfet per a la propera temporada d’hivern per esquiar a les estacions de Pal-Arinsal i Ordino-Arcalís. Es podrà adquirir a les oficines de turisme de la Massana i Ordino, a totes les taquilles de Pal-Arinsal o mitjançant el web www.vallnord.com. El preu per als clients nacionals que el comprin abans del 9 de setembre serà de 194 euros, i en el cas dels residents a la Massana i Ordino, el preu es redueix a 179 euros. L’abonament serà vàlid des de la data d’obertura de la temporada d’hivern, prevista per a finals del proper novembre, fins al seu tancament, el 28 d’abril del 2019, i inclou totes les pistes i remuntadors mecànics de cada domini.

També es posa a la venda avui, per quart any consecutiu, el forfet Bike&Ski amb el qual Vallnord ofereix en un sol producte tota l’oferta anual del domini. Del 19 de maig fins al 14 d’octubre els usuaris que l’adquireixin podran utilitzar tots els circuits de mountain bike del Bike Park la Massana, els remuntadors mecànics que el comuniquen i l’accés al telecadira de Creussans a Arcalís. La validesa del forfet es fa extensiva fins a l’hivern, quan els usuaris del passi podran accedir a les pistes d’esquí tant de la Massana com d’Ordino fins al dia del tancament. El preu d’aquest forfet és de 226 euros per als residents al país i de 200 per als veïns de les valls del nord.

D’aquesta manera es confirma que l’estació d’Ordino-Arcalís, malgrat que l’accionista majoritari sigui Saetde, continuarà la propera temporada d’hivern comercialitzant el forfet de manera conjunta amb l’estació de Pal Arinsal i sota la marca Vallnord.

tracking