El comú inaugura el pont de la Plana

La cruïlla entre la carretera d'Engolasters i La Comella i la Plana ja té acabada l'obra, que ha costat 400.000 euros i que es va endarrerir quasi mig any

El comú inaugura el pont de la PlanaL.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes-Engordany ha estrenat el pont de la Plana, que dóna l'entrada a la Vall del Madriu-Perafita-Claror i uneix Engolasters amb La Comella i la Plana. Es tracta d'una obra que ha costat 400.000 euros i que ha patit un retràs de mig any a causa de diverses complicacions amb dipòsits d'aigua soterrats. Les feines es van realitzar perquè l'antic pont estava molt malmès i suposava un perill per als veïns de la zona. Mentre es duien a terme les obres de construcció, el comú va facilitar un pont alternatiu per a que el veinatge pogués accedir a la carretera.

Així mateix, la zona també ha estrenat un rètol amb unes lletres gegants, amb materials integrants en l'entorn, que anuncien l'entrada a la Vall del Madriu-Perafita-Claror. Aquesta inauguració, que també estava prevista en la remodelació de la zona, ha costat 30.000 euros i, segons la cònsol major, Trini Marín "és la millor manera d'anunciar la vall".

El comú està estudiant altres projectes en aquesta àrea com la construcció d'un pàrquing per evitar la massificació de cotxes a les voreres de la carretera i la de posar una caseta informativa a l'entrada de la Vall del Madriu per a aquelles persones que visiten la zona.

El comú inaugura el Pont de la Plana

tracking